Tervetuloa!

Featured

Taru Sormusten Herrasta – the game on vuodesta 2003 asti toiminnassa ollut tarinankerrontaroolipeliyhteisö. Peli oli muutaman kuukauden ajan tauolla, ja avattiin uudelleen tammikuussa 2011.

Pelin tarkoitus on toimia viihteellisenä ja luovana harrastuksena kaikille aiheesta kiinnostuneille, jotka ymmärtävät pelin säännöt ja osaavat seurata niitä. Peliä pelataan foorumissa, jonne pelaajat ovat rekisteröityneet omilla nimimerkeillään ja jonka eri osioihin he kirjoittavat vuorotellen peliviestejä hahmonsa nimissä. Peliä pelataksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi erillisiä tiedostoja tai maksaa pelimaksuja, eikä peli sisällä mitään graafista materiaalia tekstin ja pelaajien avatar-kuvien lisäksi.

Tutustu pelin kotisivuilta löytyvään materiaaliin, tutustu foorumiin ja jos kiinnostut harkitse ihmeessä peliin liittymistä!


KESKI-MAA NYT

25.3.3019 Kolmatta Aikaa - Suursormus, Klonkku ja Sauron ovat mennyttä. Toukokuussa Aragorn kruunataan Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaaksi ja hän ottaa kuninkaalliseksi nimekseen Elessar Telecontar ja kesäkuussa hän menee naimisiin Arwen Iltatähden kanssa.

Heinäkuu 3019 Kolmatta Aikaa - Théoden Thengelin poika haudataan Edorasiin. Paria kuukautta myöhemmin Sormuksen Sota päättyy lopullisesti Konnun puhdistuksen myötä.

Nyt on vuosi 3020 ja Sodan jälki näkyy edelleen, mutta pahin on jo takana. Kuitenkaan kaikkea pahuutta ei ole Keski-Maasta ajettu tiehensä; Saruman on tappiostaan sisuuntuneena raivannut tiensä takaisin Rautapihaan ja Orthancin torniin, Sauronin Suu yrittää kasvattaa mahtiaan Mordorin Nurnissa ja Sormuksen tuhon myötä huomattavasti heikentynyt Noitakuningas sinnittelee pitääkseen Minas Morgulin omissa nimissään.

Niinpä vaara ei ole ole, vaan taistelu hyvän ja pahan välillä jatkuu edelleen.

Peli elää hiljaiseloa

Kuten huomaatte tämä peli on vaipunut jälleen horrokseen. Ikäväkseni on kai todettava, että tämän pelin elvyttäminen vaatisi itseltäni isoa ryhtiliikettä sekä todellista panostusta, johon minulla ei tällä hetkellä ole rahkeita. Pitkän aikavälin suunnitelma olisi myös tarpeen, jottei ryhtiliike jäisi hetkelliseksi toimenpiteeksi. Olen tällä hetkellä harmillisen työllistetty larppien ja geekgirls.fi-sivuston pyörittämisen, sekä tietenkin töiden ja muun sen sellaisen elämäksi kutsutun kanssa. Game jää siis väkisinkin syrjään, ikävä kyllä.

Tällä hetkellä en päästä uusia pelaajia foorumille (kuten varmasti olette huomanneet). Tämä tilanne muuttuu, jos on muuttuakseen. En lupaa mitään suuntaan tai toiseen – enkä etenkään halua arvuutella minkäänlaisia aikatauluja. Sen kuitenkin tiedän, että domainia en ole lopettamassa (maksan siis domainiin ja palvelintilaan liittyvät kustannukset edelleen).

Katsotaan siis mitä tapahtuu, milloin ja missä muodossa. Olen pahoillani hiljaiselosta, mutta ehkä Hobitti-leffan näkeminen (näin sen viime yönä!) taas innostaa hoitamaan tätäkin projektia.

Palataan asiaan.
- Maija